Τρόποι Αποστολής:

PORTA - PORTA COURIER

Με PORTA - PORTA COURIER τα προϊόντα σας είναι διαθέσιμα σε 1-2 εργάσιμες. Για αγορές άνω των 70€ η αποστολή γίνεται δωρεάν ενώ για αγορές μικρότερου ύψους το κόστος αποστολής βαρύνει τον παραλήπτη.

Τα έξοδα αποστολής με Courier θα είναι :

  • Εντός Πόλης 2,50€ / 2kg και Επιπλέον χρέωση 1,00€/ 1Kg
  • Εντός Περιφέρειας € / Kg και Επιπλέον χρέωση € / Kg
  • Χερσαίοι Προορισμοί 4,00€ / 2Kg και Επιπλέον χρέωση 1,00€/ 1Kg
  • Νησιωτικοί Προορισμοί 4.00€ / 2Kg και Επιπλέον χρέωση 1,00€/ 1Kg
  • Δυσπρόσιτες περιοχές 8.14€ / 2Kg και Επιπλέον χρέωση 2.79€ / 1Kg

Μπορείτε επίσης να παραλαμβάνετε τις παραγγελίες σας από το κατάστημα χωρίς καμιά επιβάρυνση εξόδων αποστολής. Στην περίπτωση αυτή θα πρέπει πρώτα να βεβαιωθείτε ότι η παραγγελία σας είναι έτοιμη να παραδοθεί βλέποντας στην αναφορά εξέλιξης παραγγελίας ότι βρίσκεται στο στάδιο ‘Τιμολόγηση Παραγγελίας’ και έχοντας επιλέξει κατά την υποβολή της παραγγελίας τρόπο αποστολής “Παραλαβή από το κατάστημα”.

ΠΡΟΣΟΧΗ!: Σε ορισμένες απομακρυσμένες περιοχές η αποστολή με courier είναι ακόμα αδύνατη.

Για τα βαριά αντικείμενα που θέλετε να σας στείλουμε συμφέρει η αποστολή με πρακτορείο μεταφορών. Απλά θα πρέπει η κατάθεση του ποσού της παραγγελίας να γίνει σε τραπεζικό μας λογαριασμό, γιατί δεν γίνεται δεκτή η αντικαταβολή

Πληροφορίες Αποστολής & Επιστροφών:
Έχετε το δικαίωμα επιστροφής προϊόντος που έχετε αγοράσει από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, εντός 10 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του, μόνο εφόσον το προϊόν που επιθυμείτε να επιστρέψετε βρίσκεται στην αρχική κατάσταση που το παραλάβατε και με πλήρη συσκευασία.
Σε περίπτωση ελαττωματικού προϊόντος ή προϊόντος διαφορετικού από εκείνο που παραγγείλατε, θα αντικατασταθεί άμεσα χωρίς καμία δική σας επιβάρυνση, διαφορετικά θα σας πιστωθούν τόσο το κόστος του προϊόντος όσο και τα έξοδα αποστολής.
Σε κάθε άλλη περίπτωση επιστροφής θα πιστωθείτε το κόστος του προϊόντος εκτός από τα έξοδα αποστολής.

Παρακαλούμε, σε οποιαδήποτε από τις παραπάνω περιπτώσεις, να επικοινωνήσετε μαζί μας είτε τηλεφωνικά στα: 210 8810945, είτε μέσω e-mail στο info@profilled.gr, προκειμένου να δηλώσετε την επιθυμία σας για επιστροφή των προϊόντων.

Πληροφορίες Ακύρωσης Παραγγελίας:
Ακύρωση παραγγελίας πραγματοποιείται τηλεφωνικώς ή με e-mail στο info@profilled.gr, εντός 24 ωρών από την ώρα αποστολής της.