Δέκτης σήματος 3σε1 RGB/RGBW/RGBCCT 12V-24V 12A

19,84 €
με ΦΠΑ

Ο δέκτης σήματος 3 σε 1 RGB/RGBW/RGBCCT 12V-24VDC 12A MiLight FUT037S+ είναι μια συσκευή μικρού μεγέθους που χρησιμοποιείται για τον έλεγχο του φωτισμού LED RGB, RGBW ή RGBCCT. Σας επιτρέπει να αλλάξετε την ένταση φωτός, το χρώμα και τη θερμοκρασία χρώματος της συνδεδεμένης ταινίας LED RGB+CCT Έλεγχος μέσω τηλεχειριστηρίου ή εφαρμογής smartphone (απαιτείται γέφυρα wi-fi WL-BOX1). Μπορεί να λειτουργήσει σε δύο συχνότητες υψηλές (8kHz) ή χαμηλές (500Hz).

Ποσότητα

 

Μεγάλη ποικιλία προφίλ

 

Άμεση αποστολή σε όλη την Ελλαδα

 

LED για οικιακή και βιομηχανική χρήση

Δέκτης σήματος RGB/RGBW/RGBCCT 12V-24V 12A MiLight 

  • Τάση εργασίας:DC 12V-24V
  • Τάση εξόδου: 6A/κανάλι
  • Συνολική τάση εξόδου: 12A
  • Θερμοκρασία εργασίας: -20°C ~ 60°C
  • Απόσταση ελέγχου: 30m

900729
20 αντικείμενα

Συγκεκριμένοι κωδικοί

16 άλλα προϊόντα της ίδιας κατηγορίας:

Σετ χειριστήριο - δέκτης ΜΟΝΟ

Ένα ελαφρύ χειριστήριο που επικοινωνεί με τον ελεγκτή μέσω ραδιοκυμάτων παρέχει μεγάλη εμβέλεια και δεν απαιτεί άμεση στόχευση στον αισθητήρα. . Εκτός από τη βασική λειτουργία εναλλαγής, η συσκευή ελέγχει την ένταση του φωτός - μια πλήρη κλίμακα φωτεινότητας από 0 έως 100% είναι διαθέσιμη.

Δέκτης σήματος WiFi 2σε1 MONO/CCT 12V-24V 12A

Ο δέκτης σήματος 2 σε 1 MONO/CCT 12V-24VDC 12A WiFi FUT035W+ είναι μια συσκευή μικρού μεγέθους που χρησιμοποιείται για τον έλεγχο του φωτισμού MONO LED ή με μεταβλητή θερμοκρασία χρώματος. Σας επιτρέπει να αλλάξετε την ένταση φωτός και τη θερμοκρασία χρώματος της συνδεδεμένης λωρίδας LED, Έλεγχος μέσω τηλεχειριστηρίου ή εφαρμογής smartphone. Σας επιτρέπει επίσης να συνδέσετε ένα κουμπί κουδουνιού για ενεργοποίηση/απενεργοποίηση και αλλαγή της έντασης φωτός. Ο ελεγκτής λειτουργεί ως reapeter, ο οποίος, ενώ διατηρεί διαστήματα 30 μέτρων μεταξύ διαδοχικών στοιχείων, επιτρέπει απεριόριστο εύρος ελέγχου.

  • Υποστήριξη ελέγχου Tuya Smart APP.
  • Αλλαγή του φωτός στο ρυθμό της μουσικής
  • Υποστήριξη φωνητικού ελέγχου τρίτων (Alexa, Google Assistant)
  • Ρύθμιση θερμοκρασίας χρώματος και φωτεινότητας
  • Εναλλαγή λειτουργίας με ένα άγγιγμα (μονόχρωμο / CCT)

Χειριστήριο RGB+CCT FUT088

Ένα επαγγελματικό χειριστήριο που έχει σχεδιαστεί για RGB + CCT, σας επιτρέπει να ελέγχετε μία ζώνη, αλλά μπορεί να λειτουργεί ταυτόχρονα με πολλούς ελεγκτές Milight. Λειτουργεί με router Milight WiFi - που ελέγχεται από μια εφαρμογή smartphone.

Δέκτης σήματος 2σε1 MONO/CCT 12V-24V 12A

Ο δέκτης σήματος 2 σε 1 MONO/CCT 12V-24VDC 12A FUT035S+ είναι μια συσκευή μικρού μεγέθους που χρησιμοποιείται για τον έλεγχο του φωτισμού MONO LED ή με μεταβλητή θερμοκρασία χρώματος. Σας επιτρέπει να αλλάξετε την ένταση φωτός και τη θερμοκρασία χρώματος της συνδεδεμένης ταινίας LED CCT  έλεγχος μέσω τηλεχειριστηρίου ή εφαρμογής smartphone (απαιτείται Wi-Fi bridge WL-BOX1). Μπορεί να λειτουργήσει σε δύο συχνότητες υψηλές (8kHz) ή χαμηλές (500Hz).