Συστήματα ελέγχου για LED

Φιλτράρισμα κατά

Μάρκα

Μάρκα

Τιμή

Τιμή

  • 3,00 € - 85,00 €

Υπάρχουν 41 προϊόντα.

Εμφανίζονται τα στοιχεία 1-41 από σύνολο 41

Ενεργά φίλτρα

Χειριστήριο για μονόχρωμες ταινίες FUT006

Το τηλεχειριστήριο FUT006 Mi-Light έχει σχεδιαστεί για προϊόντα MONO (μονόχρωμα) και CCT . Δυνατότητα ελέγχου τεσσάρων ζωνών, επιτρέπει τον έλεγχο κάθε ζώνης ξεχωριστά χρησιμοποιώντας τον ανάλογο δέκτη FUT036 , σας επιτρέπει να αλλάξετε την ένταση της φωτεινότητας .

Χειριστήριο RGB-W FUT096

Το τηλεχειριστήριο FUT096 Milight έχει σχεδιαστεί για προϊόντα RGB (πολύχρωμα) και RGBW . Δυνατότητα ελέγχου τεσσάρων ζωνών , το οποίο επιτρέπει τον έλεγχο και τη ρύθμιση του φωτισμού με ακρίβεια.

Αισθητήρας DELI PIR ΜΑΥΡΟ

Ο ασύρματος αισθητήρας καλύπτει τη λειτουργικότητα και την αισθητική στα έπιπλα.Χρησιμοποιείται για την επέκταση του φωτισμού LED στα επόμενα μέρη των ντουλαπών.

Αισθητήρας DELI PIR ΑΣΠΡΟ

Ο ασύρματος αισθητήρας DELI καλύπτει τη λειτουργικότητα και την αισθητική στα έπιπλα. Χρησιμοποιείται για την επέκταση του φωτισμού LED στα επόμενα μέρη των ντουλαπών.

Χειριστήριο για μονόχρωμη ταινία

Χειριστήριο FUT087 MONO CIRCLE RF 2.4G. Έλεγχος για  σύστημα Milight. Το πάνω κουμπί (ON) ανάβει τον φωτισμό, το κάτω (OFF) απενεργοποιεί τον φωτισμό, ο στρογγυλός διακόπτης χρησιμοποιείται για την αλλαγή της φωτεινότητας. Πατώντας παρατεταμένα το κουμπί OFF ενεργοποιείται η νυχτερινή λειτουργία, ο φωτισμός λειτουργεί στη συνέχεια με την ελάχιστη φωτεινότητα.

Χειριστήριο RGB+CCT

Ένα επαγγελματικό χειριστήριο που έχει σχεδιαστεί για RGB + CCT, σας επιτρέπει να ελέγχετε μία ζώνη, αλλά μπορεί να λειτουργεί ταυτόχρονα με πολλούς ελεγκτές Milight. Λειτουργεί με router Milight WiFi - που ελέγχεται από μια εφαρμογή smartphone.

Χειριστήριο RGB+CCT

Το Χειριστήριο RGB+CCT  τεσσάρων ζωνών από τη σειρά Mi-Light, επιτρέπει τον έλεγχο κάθε ζώνης ξεχωριστά χρησιμοποιώντας τον ανάλογο δέκτη σήματος RGB 12V-24V 12A , σας επιτρέπει να αλλάξετε την ένταση , φωτεινότητα και το χρώμα της ταινίας.

Σετ χειριστήριο - δέκτης ΜΟΝΟ

Ένα ελαφρύ χειριστήριο που επικοινωνεί με τον ελεγκτή μέσω ραδιοκυμάτων παρέχει μεγάλη εμβέλεια και δεν απαιτεί άμεση στόχευση στον αισθητήρα. . Εκτός από τη βασική λειτουργία εναλλαγής, η συσκευή ελέγχει την ένταση του φωτός - μια πλήρη κλίμακα φωτεινότητας από 0 έως 100% είναι διαθέσιμη.

Σετ χειριστήριο-δεκτής CCT

Ασύρματο χειριστήριο LED CCT.ένα  τηλεχειριστήριο με οθόνη αφής,ο οποίος  ελέγχεται με ραδιοκύματα . Το κύριο πλεονέκτημα αυτής της συσκευής είναι η ικανότητα ελέγχου των εξαρτημάτων CCT (διπλού-λευκού) - που σημαίνει την ικανότητα ρύθμισης του φάσματος λευκού φωτός από κρύο, έως ουδέτερο, σε θερμό. Σετ: χειριστήριο + ελεγκτής .

Σετ χειριστήριο-δέκτης RGB

Ασύρματο χειριστήριο με κομψό χειριστήριο με οθόνη αφής,Το κύριο πλεονέκτημα αυτής της συσκευής είναι η δυνατότητα ελέγχου των εξαρτημάτων. Σετ: τηλεχειριστήριο + χειριστήριο.

Χειριστήριο τοίχου L1

Πάνελ τοίχου αφής L1 Mi-Light είναι μια συσκευή σχεδιασμένη για να υποστηρίζει προϊόντα 0/1 ~ 10V. Ο πίνακας τοίχου σάς επιτρέπει να ρυθμίζετε ομαλά τη φωτεινότητα του λευκού φωτός. Η επικοινωνία με προϊόντα πραγματοποιείται μέσω καλωδίου 2 πυρήνων. Η συσκευή τροφοδοτείται με ρεύμα AC180 ~ 240V, προοριζόμενο για εγκατάσταση σε κουτί με διάμετρο 60 mm.

TRIAC DIMMER 100-240V AC 1.36A TRI-C1

TRIAC Dimmer 100-240V AC 1.36A TRI-C1 - η βελτιωμένη έκδοση του FUT036 είναι μια μικρή συσκευή που χρησιμοποιείται για τον έλεγχο του φωτισμού LED. Σας επιτρέπει να αλλάξετε την ένταση του φωτός. Ελέγξτε μέσω τηλεχειριστηρίου, εφαρμογής smartphone (απαιτείται Wi-Fi bridge WL-BOX1) ή πατήστε το κουμπί για να ανάψετε/σβήσετε το φως και να αλλάξετε την ένταση του φωτός. Οι ελεγκτές λειτουργούν ως επαναλήπτης, ενώ διατηρούν απόσταση 30 μέτρων μεταξύ των διαδοχικών στοιχείων, επιτρέπουν απεριόριστη εμβέλεια.