Συστήματα ελέγχου για LED

Φιλτράρισμα κατά

Μάρκα

Μάρκα

Τιμή

Τιμή

 • 3,00 € - 85,00 €

Χρώμα

Χρώμα

Υπάρχουν 48 προϊόντα.

Εμφανίζονται τα στοιχεία 1-48 από σύνολο 49

Ενεργά φίλτρα

Χειριστήριο για μονόχρωμες ταινίες FUT006

Το τηλεχειριστήριο FUT006 Mi-Light έχει σχεδιαστεί για προϊόντα MONO (μονόχρωμα) και CCT . Δυνατότητα ελέγχου τεσσάρων ζωνών, επιτρέπει τον έλεγχο κάθε ζώνης ξεχωριστά χρησιμοποιώντας τον ανάλογο δέκτη FUT036 , σας επιτρέπει να αλλάξετε την ένταση της φωτεινότητας .

Χειριστήριο για μονόχρωμη ταινία

Χειριστήριο FUT087 MONO CIRCLE RF 2.4G. Έλεγχος για  σύστημα Milight. Το πάνω κουμπί (ON) ανάβει τον φωτισμό, το κάτω (OFF) απενεργοποιεί τον φωτισμό, ο στρογγυλός διακόπτης χρησιμοποιείται για την αλλαγή της φωτεινότητας. Πατώντας παρατεταμένα το κουμπί OFF ενεργοποιείται η νυχτερινή λειτουργία, ο φωτισμός λειτουργεί στη συνέχεια με την ελάχιστη φωτεινότητα.

Χειριστήριο RGB+CCT FUT088

Ένα επαγγελματικό χειριστήριο που έχει σχεδιαστεί για RGB + CCT, σας επιτρέπει να ελέγχετε μία ζώνη, αλλά μπορεί να λειτουργεί ταυτόχρονα με πολλούς ελεγκτές Milight. Λειτουργεί με router Milight WiFi - που ελέγχεται από μια εφαρμογή smartphone.

Χειριστήριο RGB+CCT FUT092

Το Χειριστήριο RGB+CCT  τεσσάρων ζωνών από τη σειρά Mi-Light, επιτρέπει τον έλεγχο κάθε ζώνης ξεχωριστά χρησιμοποιώντας τον ανάλογο δέκτη σήματος RGB 12V-24V 12A , σας επιτρέπει να αλλάξετε την ένταση , φωτεινότητα και το χρώμα της ταινίας.

Σετ χειριστήριο - δέκτης ΜΟΝΟ

Ένα ελαφρύ χειριστήριο που επικοινωνεί με τον ελεγκτή μέσω ραδιοκυμάτων παρέχει μεγάλη εμβέλεια και δεν απαιτεί άμεση στόχευση στον αισθητήρα. . Εκτός από τη βασική λειτουργία εναλλαγής, η συσκευή ελέγχει την ένταση του φωτός - μια πλήρη κλίμακα φωτεινότητας από 0 έως 100% είναι διαθέσιμη.

Σετ χειριστήριο-δεκτής CCT

Ασύρματο χειριστήριο LED CCT.ένα  τηλεχειριστήριο με οθόνη αφής,ο οποίος  ελέγχεται με ραδιοκύματα . Το κύριο πλεονέκτημα αυτής της συσκευής είναι η ικανότητα ελέγχου των εξαρτημάτων CCT (διπλού-λευκού) - που σημαίνει την ικανότητα ρύθμισης του φάσματος λευκού φωτός από κρύο, έως ουδέτερο, σε θερμό. Σετ: χειριστήριο + ελεγκτής .

Σετ χειριστήριο-δέκτης RGB

Ασύρματο χειριστήριο με κομψό χειριστήριο με οθόνη αφής,Το κύριο πλεονέκτημα αυτής της συσκευής είναι η δυνατότητα ελέγχου των εξαρτημάτων. Σετ: τηλεχειριστήριο + χειριστήριο.

Χειριστήριο τοίχου L1

Πάνελ τοίχου αφής L1 Mi-Light είναι μια συσκευή σχεδιασμένη για να υποστηρίζει προϊόντα 0/1 ~ 10V. Ο πίνακας τοίχου σάς επιτρέπει να ρυθμίζετε ομαλά τη φωτεινότητα του λευκού φωτός. Η επικοινωνία με προϊόντα πραγματοποιείται μέσω καλωδίου 2 πυρήνων. Η συσκευή τροφοδοτείται με ρεύμα AC180 ~ 240V, προοριζόμενο για εγκατάσταση σε κουτί με διάμετρο 60 mm.

TRIAC DIMMER 100-240V AC 1.36A TRI-C1

TRIAC Dimmer 100-240V AC 1.36A TRI-C1 - η βελτιωμένη έκδοση του FUT036 είναι μια μικρή συσκευή που χρησιμοποιείται για τον έλεγχο του φωτισμού LED. Σας επιτρέπει να αλλάξετε την ένταση του φωτός. Ελέγξτε μέσω τηλεχειριστηρίου, εφαρμογής smartphone (απαιτείται Wi-Fi bridge WL-BOX1) ή πατήστε το κουμπί για να ανάψετε/σβήσετε το φως και να αλλάξετε την ένταση του φωτός. Οι ελεγκτές λειτουργούν ως επαναλήπτης, ενώ διατηρούν απόσταση 30 μέτρων μεταξύ των διαδοχικών στοιχείων, επιτρέπουν απεριόριστη εμβέλεια.

Δέκτης σήματος 2σε1 MONO/CCT 12V-24V 12A

Ο δέκτης σήματος 2 σε 1 MONO/CCT 12V-24VDC 12A FUT035S+ είναι μια συσκευή μικρού μεγέθους που χρησιμοποιείται για τον έλεγχο του φωτισμού MONO LED ή με μεταβλητή θερμοκρασία χρώματος. Σας επιτρέπει να αλλάξετε την ένταση φωτός και τη θερμοκρασία χρώματος της συνδεδεμένης ταινίας LED CCT  έλεγχος μέσω τηλεχειριστηρίου ή εφαρμογής smartphone (απαιτείται Wi-Fi bridge WL-BOX1). Μπορεί να λειτουργήσει σε δύο συχνότητες υψηλές (8kHz) ή χαμηλές (500Hz).

Δέκτης σήματος 3σε1 RGB/RGBW/RGBCCT 12V-24V 12A

Ο δέκτης σήματος 3 σε 1 RGB/RGBW/RGBCCT 12V-24VDC 12A MiLight FUT037S+ είναι μια συσκευή μικρού μεγέθους που χρησιμοποιείται για τον έλεγχο του φωτισμού LED RGB, RGBW ή RGBCCT. Σας επιτρέπει να αλλάξετε την ένταση φωτός, το χρώμα και τη θερμοκρασία χρώματος της συνδεδεμένης ταινίας LED RGB+CCT Έλεγχος μέσω τηλεχειριστηρίου ή εφαρμογής smartphone (απαιτείται γέφυρα wi-fi WL-BOX1). Μπορεί να λειτουργήσει σε δύο συχνότητες υψηλές (8kHz) ή χαμηλές (500Hz).

Δέκτης σήματος WiFi 2σε1 MONO/CCT 12V-24V 12A

Ο δέκτης σήματος 2 σε 1 MONO/CCT 12V-24VDC 12A WiFi FUT035W+ είναι μια συσκευή μικρού μεγέθους που χρησιμοποιείται για τον έλεγχο του φωτισμού MONO LED ή με μεταβλητή θερμοκρασία χρώματος. Σας επιτρέπει να αλλάξετε την ένταση φωτός και τη θερμοκρασία χρώματος της συνδεδεμένης λωρίδας LED, Έλεγχος μέσω τηλεχειριστηρίου ή εφαρμογής smartphone. Σας επιτρέπει επίσης να συνδέσετε ένα κουμπί κουδουνιού για ενεργοποίηση/απενεργοποίηση και αλλαγή της έντασης φωτός. Ο ελεγκτής λειτουργεί ως reapeter, ο οποίος, ενώ διατηρεί διαστήματα 30 μέτρων μεταξύ διαδοχικών στοιχείων, επιτρέπει απεριόριστο εύρος ελέγχου.

 • Υποστήριξη ελέγχου Tuya Smart APP.
 • Αλλαγή του φωτός στο ρυθμό της μουσικής
 • Υποστήριξη φωνητικού ελέγχου τρίτων (Alexa, Google Assistant)
 • Ρύθμιση θερμοκρασίας χρώματος και φωτεινότητας
 • Εναλλαγή λειτουργίας με ένα άγγιγμα (μονόχρωμο / CCT)

Δέκτης σήματος WiFi 3σε1 RGB/RGBW/RGBCCT 12V-24V 12A

Ο δέκτης σήματος 3in1 RGB/RGBW/RGBCCT 12V-24VDC 12A WiFi FUT037W+ είναι μια συσκευή μικρού μεγέθους που χρησιμοποιείται για τον έλεγχο του φωτισμού LED RGB, RGBW ή RGBCCT. Σας επιτρέπει να αλλάξετε την ένταση φωτός, το χρώμα και τη θερμοκρασία χρώματος της συνδεδεμένης ταινίας LED, Έλεγχος μέσω τηλεχειριστηρίου ή εφαρμογής smartphone. Ο ελεγκτής λειτουργεί ως repeater, ο οποίος, ενώ διατηρεί διαστήματα 30 μέτρων μεταξύ διαδοχικών στοιχείων, επιτρέπει απεριόριστο εύρος ελέγχου.

 • Υποστήριξη ελέγχου Tuya Smart APP.
 • Αλλαγή του φωτός στο ρυθμό της μουσικής
 • Υποστήριξη φωνητικού ελέγχου τρίτων (Alexa, Google Assistant)
 • Ρύθμιση χρώματος και φωτεινότητας
 • Εναλλαγή λειτουργίας εξόδου 3 με ένα κουμπί (RGB / RGBW / RGB+CCT)

Χειριστήριο RGB+CCT 8 Καναλιών FUT089

Το τηλεχειριστήριο σχεδιασμένο για πηγές φωτός MONO/CCT/RGB/RGBW/RGB+CCT, σας επιτρέπει να ελέγχετε οκτώ ζώνες, σε κάθε ζώνη μπορεί να λειτουργήσει με πολλούς ελεγκτές ταυτόχρονα. Δυνατότητα ομαλής ρύθμισης φωτεινότητας, χρώματος φωτός και θερμοκρασίας χρώματος λευκού φωτός.

Χειριστήριο RGB+CCT 100 Καναλιών FUT100

Το τηλεχειριστήριο σχεδιασμένο για πηγές φωτός MONO/CCT/RGB/RGBW/RGB+CCT, σας επιτρέπει να ελέγχετε εκατό ζώνες, σε κάθε ζώνη μπορεί να λειτουργήσει με πολλούς ελεγκτές ταυτόχρονα. Δυνατότητα ομαλής ρύθμισης φωτεινότητας, χρώματος φωτός και θερμοκρασίας χρώματος λευκού φωτός .Το τηλεχειριστήριο τροφοδοτείται από 2 μπαταρίες ΑΑΑ . 

Δέκτης σήματος 2σε1 MONO/CCT 12V-48V 20A

Ο δέκτης σήματος 2 σε 1 MONO/CCT 12V-48VDC 20 A FUT035P+ είναι μια συσκευή μικρού μεγέθους που χρησιμοποιείται για τον έλεγχο του φωτισμού MONO LED ή με μεταβλητή θερμοκρασία χρώματος. Σας επιτρέπει να αλλάξετε την ένταση φωτός και τη θερμοκρασία χρώματος της συνδεδεμένης ταινίας LED CCT  έλεγχος μέσω τηλεχειριστηρίου ή εφαρμογής smartphone (απαιτείται Wi-Fi bridge WL-BOX1). Μπορεί να λειτουργήσει σε δύο συχνότητες υψηλές (8kHz) ή χαμηλές (500Hz).

Δέκτης σήματος 3σε1 RGB/RGBW/RGBCCT 12V-24V 12A QUICKSYSTEM

Ο δέκτης σήματος 3 σε 1 RGB/RGBW/RGBCCT 12V-24VDC 12A MiLight E3-RF είναι μια συσκευή μικρού μεγέθους που χρησιμοποιείται για τον έλεγχο του φωτισμού LED RGB, RGBW ή RGBCCT. Σας επιτρέπει να αλλάξετε την ένταση φωτός, το χρώμα και τη θερμοκρασία χρώματος της συνδεδεμένης ταινίας LED RGB+CCT Έλεγχος μέσω τηλεχειριστηρίου ή εφαρμογής smartphone (απαιτείται γέφυρα wi-fi WL-BOX1). Μπορεί να λειτουργήσει σε δύο συχνότητες υψηλές (8kHz) ή χαμηλές (500Hz).